Britney Spears paljasteli nyt autossa ja vaatekaupassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivien kuvasaldo maailman viihdelehdissä on ollut tuttuun tapaan hyvin Britney Spears -painoteista, kun vaatteet eivät vieläkään tunnu pysyvän poptähden yllä.

Ensin maailmalle levisi kuvasarja Spearsista yläosattomissa vaatekaupan sovituskopissa. Kyseinen kuva rikkoisi ainakin suomalaisten lakien mukaan yksityisyyden suojaa, mutta paparazzit eivät ilmeisesti lakeja kumartele. Varsinkaan, jos Britney saa osuutensa kuvien tuotoista.

Eilen lehtien palstoja täytti kuvasarja Britneystä juhlimassa ystäviensä kanssa. Pikaruoka hakemassa ollut Britney päätti ottaa paparazzien iloksi paitansa pois salamavalojen ristitulessa. Pian tämän jälkeen Britney tiedusteli kuvaajilta, olisiko heillä näyttää kuvia Paris Hiltonin vapautuksesta. Eräs kuvaaja esitteli sitten Britneylle kuvia Hiltonista, ja Britney otti hetkeksi kameran haltuunsa ja leikki paparazzia.

Kuvia take-away-pikaruokaravintolasta löytyy tästä. Vaatekaupassa napattuihin otoksiin voi puolestaan tutustua tästä.

Uusimmat