Wrestling-tähti tappoi perheensä ja itsensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wrestling-showpainin ammattilaistähti Chris Benoit on surmannut vaimonsa ja 7-vuotiaan poikansa ja lopulta itse hirttäytynyt kuntosalilaitteeseensa.

Murhenäytelmä tuli julkisuuteen eilen Yhdysvalloissa. Poliisin tutkijoiden mukaan tapaus sattui viikonlopun aikana Atlantan esikaupunkialueella. Vaimo oli surmattu perjantaina ja poika lauantaina. Perheen ruumiit löydettiin vasta maanantaina.

Benoitin oli alunperin määrä esiintyä viikonlopun aikana kaksi kertaa Texasissa, mutta hän perui molemmat esiintymisensä vetoamalla kiireellisiin perhesyihin, hänen työnantajansa kertoi verkkosivustollaan. Varhain sunnuntaiaamuna wrestling-tähti lähetti ystävilleen outoja tekstiviestejä, jotka herättivät ystävien epäilyt. Hän ei jättänyt jälkeensä viestiä.

Chris Benoit tunnettiin urallaan esimerkiksi nimillä The Rabid Wolverine ja The Canadian Crippler. Hän oli aloittanut menestyksekkään uransa jo 20 vuotta sitten.

Uusimmat