Harry Potter -tähti ei halua Hermionen kuolevan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -tarinoiden elokuvaversiossa naispääosaa esittävä Emma Watson ei halua, että hänen roolihahmonsa Hermione Granger kuolee sarjan viimeisessä kirjassa.

Kirjailija JK Rowling on vihjannut, että parikin kirjan keskeistä hahmoa kuolisi sarjan päätösosassa. Nyt Watson pelkää, että Hermione on toinen heistä. 17-vuotias näyttelijätär on esittänyt Hermione Grangerin roolia kaikissa viidessä tähän asti tehdyissä Potter-elokuvassa.

Viimeisen tarinan loppuratkaisut tietävät varmuudella vain muutamat ihmiset tällä planeella, mutta huhut surmansa saavista hahmoista liikkuvat jo kovasti. Emma onkin vaivautunut väitteistä, joiden mukaan hänen hahmonsa kuolisi. Hänen mukaansa Hermionen tulisi löytää elämänsä rakkaus Ron Weasleystä.

– Tiedän, että liikkeellä on teoria, jonka mukaan hän kuolisi, mutta se ei olisi mukana minun suunnitelmissani hänen tulevaisuutensa suhteen. Hänen tulisi käyttää luonnettaan hyvään tarkoitukseen. Näkisin hänet parantamassa maailmaa ja elämässä Ron Weasleyn ja useiden lasten kanssa, Watson kertoi The Sun -lehdessä.

Uusimmat