Nylon Beat : Seksi vie 12 apinaa kuumalle hiekalle

Singlet · Stara.fi

1990-luvun supersuosittu tehokaksikko Nylon Beat tekee loppukesällä kahden keikan pituisen paluun esiintymislavoille. Paluun alla Jonnalta ja Eriniltä julkaistaan kokoelmalevy Maailman pisin luokkaretki.

Maistiaiseksi kokoelmalta julkaistaan kesäkuun lopussa remix-single Seksi vie 12 Apinaa kuumalle hiekalle. Kuten jo nimestäkin voi päätellä, kappaleessa yhdistetään Seksi vie ja taksi tuo, 12 Apinaa sekä Kuumalle hiekalle -kappaleet. Yhdistäminen on kieltämättä loistava ajatus, ja vastaavaa kauraa löytyy toivottavasti enemmänkin tulevalta kokoelmalta.

Ajatus on siis hieno, mutta kappaleen toteutus on jäänyt puolitiehen. Lopputulos kuulostaa halvalla ja nopeasti kasaan kyhätyltä, kun soundipuoli varsinkin piano-osastolla on suorastaan laimea ja loppupuolella on jouduttu turvautumaan vieläpä flangeriin.

Myös kappaleen biitti kuulostaa halvalta konesoundilta, vaikka kansitietojen mukaan rummuissa on itse Anssi Nykänen. Kitarassa pitäisi olla Marzi Nyman ja bassossa Harri Rantanen, mutta miesten mahdollista anti ei ole tainnut juurikaan päätyä lopulliseen versioon. Soundit taisivat siis jäädä miksauspöydälle tai masterointiin.

Idea on siis hyvä, ja yhdistelmässä kuultavien biisien alkuperäiset versiot loistavia, mutta vuoden 2007 versio ei vain toimi. Toivottavasti Anna mulle viimeinen satasen laina tulee olemaan hieman paremmin toteutettu. Nylon Beatin paluu on niin hieno juttu, että se ansaitsee parempia biisejä!

Pisteet 3/5

Uusimmat