50 Cent jäi kiinni playback-keikasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent on joutunut noloon tilanteeseen hänen jäätyään kiinni playbackin käyttämisestä keikalla. Hän oli tiistaina esiintymässä B.E.T. Awards -tapahtumassa, kun fanit ja televisiokatsojat saivat todistaa taustojen lisäksi myös rapin tulevan nauhalta.

Taustan ajaminen nauhalta on täysin normaalia varsinkin televisioitavissa konserteissa, mutta niin sanotun kovan jätkän maineen omaavalle hiphop-tähdelle vokaalien käyttäminen nauhalta käsin on vähintään noloa. 50 Cent esitti tapahtumassa uuden singlensä, joten kappaleen sanat ovat tainneet olla vielä hieman hakusessa.

Fifty olisi ehkä selviytynyt tilanteesta kunnialla ja kenenkään huomaamatta, mutta hänen tiskijukkansa Dj Whoo Kidd soitti kappaleesta vahingossa instrumentaaliversion, jossa ei siis ollut lainkaan vokaaleja. 50 Cent alkoi esittää rappaavansa, mutta huomasi pian homman paljastuneen.

– Se koko juttu oli todella noloa. Tuollaisesta kiinni jääminen miljoonien katsojien edessä on suorastaan uskomatonta, silminnäkijä kertoi MediaTakeOut.com -julkaisulle.

Fifty ei kuitenkaan menettänyt hermojaan lavalla, vaan odotti kunnes tiskijukka sai oikean kappaleen soimaan.

Uusimmat