Ero lapsesta ei huolestuta Nightwishin Anettea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen Nightwish -menestysyhtyeen uudeksi vokalistiksi äskettäin kiinnitetty Anette Olzon on vastannut yhtyeen verkkosivuilla fanien kysymyksiin.

Fanien mieliä ovat askarruttaneet erityisesti pienen lapsen äidin keikkakiireet, sillä yhtye voi olla kiertueella jopa pari vuotta ilman pidempiä taukoja. Anettea moinen ei kuitenkaan huolestuta.

– On olemassa paljon ihmisiä, miehiä ja naisia, jotka joutuvan työnsä puolesta matkustelemaan paljon, vaikka heillä on lapsia, kuten minulla. Monet työt vaativat olemaan poissa kotoa pitkiä aikoja ja minulle tämä on valinta jonka olen itse tehnyt, Anette kirjoitti.

– Olen laulajana bändissä ja kierrän maailmaa. Kun olen poissa kommunikoimme poikani kanssa soittamalla, tekstiviesteillä ja tietokoneen välityksellä, ja kun olen kotona vietän mahdollisimman paljon aikaa hänen kanssaan. Hänellä on rakastavia ihmisiä läsnä koko ajan ja kaikki toimii erittäin hyvin. Hän on ylpeä minusta ja siitä mitä teen.

Yhtyeen uuden albumin laulaja kertoi sisältävän kaikkien aikojen raskaimman, mutta myös keveimmän Nighwish-kappaleen. Levyllä tullaan kuulemaan etnisiä ja kelttivaikutteita.

Uusimmat