Just Jack : Glory Days

Singlet · Stara.fi

Electro-hiphop-artisti Just Jack loisti taannoin mainiolla Starz In Their Eyes -hitillään, joka siivitti miehen Overtones -albumin brittilistan kärkikahinoihin. Levyn tuorein singlelohkaisu on nimeltään Glory Days.

Kappale on vokaalipuolella monotonista ja jopa laiskaa chillailua, ja soundipuolella mennään myös samoilla taajuuksilla. Biisistä puuttuu sellainen viimeinen koukku, joka sai Starz In Their Eyes -kappaleen soimaan yhä uudelleen ja uudelleen. Tuoreessa kappaleessa ei ole mitään sellaista uutta ja raikasta kuin edeltäjässään, ja lopputulos onkin lähinnä tylsä.

Välimallin singlelohkaisuna tämä toimii ehkä joten kuten kesän alla, mutta hittiä Glory Days -kappaleesta on turha odottaa. Taustamusiikkinakin kappale toimii vain välttävästi. Toivottavasti albumilta saadaan lohkaistua vielä ainakin yksi oikea hitti. Tulossa lienee joka tapauksessa Starzin tyylinen follow-up, oli sellainen mukana albumilla tai ei.

Pisteet 2/5

Uusimmat