Nightwishin Anette: Salaisuuden pitäminen oli vaikeaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen Nightwish -menestysyhtyeen uudeksi vokalistiksi äskettäin kiinnitetty Anette Olzon on vastannut yhtyeen verkkosivuilla fanien kysymyksiin.

Anette paljasti, ettei ollut nähnyt yhtyettä koskaan keikalla ennen kiinnitystään sen laulajaksi. Hän kertoi myös yhtyeen uuden levyn syysjulkaisun syyksi sen, että yhtyeen ei siten tarvitse aloittaa keikkailua vielä kesän festivaaleilta.

Ensimmäisenä Anetten valtiosalaisuus-luokan kiinnityksen sai tietoonsa hänen isoveljensä. Näin suuren salaisuuden pitäminen ei ole kenellekään helppoa, joten Anette joutui jopa välttelemään ystäviään salaisuuden pitämiseksi.

– Haluaisit luonnollisestikin kertoa tällaisesta isosta jutusta kaikille, joten sen pitäminen salassa näin kauan oli vaikeaa. Koska en ole kovinkaan hyvä valehtelemaan, minun täytyi vältellä ystäviäni kaikki nuo kuukaudet ja vain toivoa, että lopulta he ymmärtävät miksi. Ja onneksi he ymmärsivät, Anette kirjoitti.

Lopulta perheen saadessa viimein tietää kiinnityksestä he olivat iloisia ja ylpeitä. Keikoilla uusi vokalisti esittää uusien kappaleiden lisäksi tietenkin myös yhtyeen vanhempaa tuotantoa, vaikka vokalisti onkin vaihtunut. Omiksi suosikeikseen Anette mainitsee Sonata Arctica, Amorphis, Tarot ja Within Temptation -yhtyeet.

Uusimmat