Britney Spears: Minut huijattiin vieroitukseen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears vietti aiemmin tänä vuonna kuukauden vieroitushoidossa alkoholiongelman takia. Nyt poptähti tuntee tulleensa pahoin petetyksi lähipiirinsä toimesta.

Britneyn mielestä hänen äitinsä, ex-aviomiehensä, entinen managerinsa ja Promises -klinikka ovat vehkeilleet häntä vastaan ja huijanneet hänet hoitoon. Spearsin mukaan hänellä ei koskaan ollut alkoholiongelmaa, mutta hänet junailtiin silti väkisin vieroitukseen.

TMZ.com julkaisun saamien tietojen mukaan Britneyn äiti Lynne Spears, ex-aviomies Kevin Federline sekä silloinen manageri Larry Rudolph painostivat Britneyn ilmoittautumaan hoitoon.

Kevin painosti entisen vaimonsa vieroitukseen uhkaamalla paljastaa Spearsin sekoilut ja käyttää niitä aseena oikeudessa huoltajuuskiistassa. Britney ei voinut vastustaa koko lähipiirinsä painostusta, ja ilmoittautui lopulta klinikalle 20. helmikuuta. Spears tunnusti kärsineensä henkisistä ongelmista toisen lapsensa syntymän jälkeen, mutta korosti, että kyse ei kuitenkaan ollut alkoholi- tai huumeongelmasta.

Julkaisun saamien tietojen mukaan Britney kärsi vielä vieroituksesta päästyään masennuksesta, joka paheni, kun hän lakkasi ottamasta lääkkeitään. Britneyn testitulokset klinikalta kertovat, että popparin elimistöstä ei löytynyt alkoholia tai huumausaineita hänen kirjautuessaan hoitoon.