Harry Potter tähdelle jättipalkkio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien pääroolissa nähtävä nuori näyttelijä Daniel Radcliffe saa kahdesta viimeisestä Potter-elokuvastaan yhteensä huiman 50 miljoonan dollarin palkkion.

Radcliffe tienaa siis molemmista elokuvista 25 miljoonaa dollaria, mikä nostaa nuoren tähden maailman parhaiten palkatuimpien näyttelijöiden joukkoon. Palkkiosta vähennetään toki vielä managerien ja agenttien osuudet sekä verot, The Daily Mail kertoo.

Jättikorvauksen perusteiksi on ilmoitettu, että leimautuminen Harry Potter -tähdeksi saattaa vaikuttaa negatiivisesti tähden tuleviin työtarjouksiin. Suuren palkkion turvin hänen taloudellinen tilanteensa on taattu, joten uutta nostetta uralle voidaan tarvittaessa hakea pienen budjetin elokuvista.

Näyttelijä ei ole itse vahvistanut palkkionsa suuruutta, mutta totesi lehdelle, ettei hänen tarvitse enää miettiä rahahuolia.

– Luonnollisesti olen hyvin etuoikeutetussa asemassa, jossa minun ei enää tarvitse tehdä asioita rahasta. Voin tehdä elokuvia vain siksi, että ne ovat mielenkiintoisia ja niissä on hyvä ohjaaja, Daniel kertoi.

– Palkkani on mahtava ja olen siitä hyvin kiitollinen, mutta minua ajavat eteenpäin täysin muut asiat. Fortune -lehden rikkaimpien joukossa oleminen on mukavaa, mutta olen oma itseni. Lehtikirjoitukset eivät tee minusta erilaista.

Uusimmat