Elizabeth Hurley puki poikansa bikineihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä ja malli Elizabeth Hurley on lanseerannut oman lapsille suunnatun bikinimallistonsa, mutta malliston markkinoinnista on nyt syntynyt hieman hämmennystä.

Hurley pestasi nimittäin bikinimalliksi oman viisivuotiaan poikansa. Näyttelijää syytetään nyt poikansa hyväksikäytöstä, sillä mainoskuvissa pojalla oli yllään pinkinväriset bikinit. Kuvasarja raivostutti kansalaisia niin paljon, että kampanja jouduttiin keskeyttämään jo alkumetreillä. Kuvat ehdittiin julkaista vasta Elizabeth Hurleyn verkkosivustolla.

– On käsittämätöntä, että Liz teki pojalleen tällaista. Poika ei ole tarpeeksi vanha tekemään itse tällaisia päätöksiä. Ajatelkaa, miten hän joutuu kärsimään myöhemmin koulukiusaamisesta. Miksi kukaan vanhempi tekisi tällaista lapselleen, jutun lähde ihmetteli News Of The World -lehdessä.

Lehden mukaan Hurleyn lähipiiri ei pitänyt ajatuksesta käyttää poikaa tyttöjen bikinien mallina, mutta Hurley ei tuolloin välittänyt kritiikistä. Huomioitakoon, että syytökset eivät liity lainkaan seksuaaliseen hyväksikäyttöön.