Timbaland pelkää pöpöjä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas hiphop-tuottaja Timbaland on paljastanut pelkäävänsä pöpöjä. Hiphop-artistinakin tunnetuksi tullut tähti käyttää vain omaa yksityislentokonettaan, koska pelkää saavansa flunssan tavallisilla reittilennoilla.

– Terveys on tärkeämpää kuin mikään muu. Lennän yksityiskoneella, jotta voin pysyä vain yhdessä lentokoneessa sen sijaan, että istuisin koneessa aivastelevien ja niistävien ihmisten kanssa. Täten tiedän minkä kanssa olen tekemisissä, Timbaland kertoi WENN -uutistoimistolle.

Timbaland on tuottanut hittejä lukuisille maailmantähdille, ja hän julkaisi äskettäin myös oman soolosinglensä The Way I Are, jossa vierailee Keri Hilson. Taannoin musiikkimaailmassa kohuttiin Nelly Furtadon esittämästä Do It -kappaleesta, johon Timbaland varasti teeman suomalaisen Janne Sunin työstämästä Acid Jazzed Evening -kappaleesta.