Britney Spearsin avioerossa uusia mutkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears ja hänen ex-aviomiehensä Kevin Federline jatkavat kiistelyä avioerostaan, vaikka pariskunnan kerrottiin jo aiemmin sopineen asiasta.

Tuoreimpien tietojen mukaan Kevin panttaa yhä sopimuksen allekirjoittamista, koska Britney jatkaa juhlimistaan. Federline haluaa ennen lopullisen sopimuksen tekoa olla varma kahden poikansa hyvinvoinnista äidin hoivissa, E! Online uutisoi.

Viime syksynä Britney vajosi todella alas avioeronsa jälkimainingeissa, ja lopulta hän päätyi vieroitushoitoon. Viime viikolla Spears tosin kertoi, että Kevin, manageri ja äiti huijasivat hänet hoitoon.

Hoitojakson jälkeen kahden lapsen äiti Britney Spears on palannut Hollywoodin yöelämään, ja hänet on nähty viime viikkoina juhlimassa useita kertoja viikossa. Samalla maailmalle on levinnyt myös lukuisia kuvia, joissa Britney paljastelee erinäisiä ruumiinosiaan.

Britney ja Kevin sopivat maaliskuussa alustavasti avioeronsa pääkohdat, mutta lopullinen sopimus on siis vielä tekemättä. Ennen sen allekirjoittamista Kevin haluaa Britneyn lopettavan juhlimisen ja keskittyvän lapsiinsa.