Emma Watson kysyy seurusteluohjeita Potter-kavereiltaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien naispääosaa näyttelevä Emma Watson luottaa vastanäyttelijöidensä Daniel Radcliffen ja Rupert Grintin apuun mitä poikaystäviin tulee. He yrittävät neuvoa Emmaa ymmärtämään parhaansa mukaan poikia.

– Kun minulla on ongelmia poikien kanssa, menen silloin tällöin kysymään neuvoa Danilta ja Rupertilta. Kysyn heiltä, että ”Mitä tässä on nyt meneillään? En ymmärrä.”, Emma paljasti uusimman Harry Potter -elokuvan tiedotustilaisuudessa Lontoossa.

– Älä kysy mitä hän tarkoittaa noilla ongelmilla, Radcliffe lisäsi nopeasti nauraen.

Taannoin Emma Watsonin luultiin jo jättäytyneen pois Potter-elokuvista, sillä hän allekirjoitti sopimuksen kahdesta viimeisestä elokuvasta kuukausia muiden päätähtien jälkeen. Nyt Emma perusteli tätä ”myöhästymistään”.

– En allekirjoittanut sopimusta heti, koska tarvitsin aikaa suunnitella kuinka kahden uuden elokuvan kuvaukset ja koulunkäyntini aikataulut saadaan sovitettua yhteen. Haluan jatkaa opintojani. En halunnut luopua kummastakaan, joten olin vaikeassa tilanteessa, Emma kertoi.

– Warner Bros on tullut hienosti vastaan ja he ovat antaneet minulle maanantaiaamut vapaaksi, jotta voin mennä kouluun tapaamaan opettajaani ja hakemaan kotitehtäväni. Perjantaisin studio toimittaa puolestani valmiit työni opettajalle.

Samalla hän totesi ärtyneensä lehtien kirjoitteluista, jossa hänen viivyttelynsä syiksi keksittiin mitä ihmeellisempiä selityksiä.