Paris Hiltonin bikiniasu ihmetytti. Katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankilasta päätty Paris Hilton suuntasi pian vapautumisensa jälkeen Havaijille lepäämään. Siellä Hilton onkin keskittynyt lähinnä auringonottoon ja valeasuihin pukeutumiseen. Kuvaajat ovat kaikesta huolimatta pysyneet Parisin kintereillä.

Hilton kuvattiin pariinkin otteeseen pienissä bikineissään pulikoimassa valtameren aalloissa, missä ei tietenkään ole mitään ihmeellistä. Auringonoton tiimellyksessä Paris kuitenkin näyttäytyi välillä pukeutuneena vähintäänkin erikoiseen alaosaan, joka näytti enemmänkin mummokalsarien ja vaippojen välimuodolta

Ensimmäinen kuvasarja lomailevasta Hiltonista löytyy tästä ja toinen kuvasarja tästä. Paris nähtiin välillä harjoittelemassa surffausta myös hieman peittävimmissä bikineissä, joihin voi tutustua vaikkapa tässä kuvasarjassa.