Timbalandin ura on ohi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime vuosien menestyksekkäimmistä musiikkituottajista, yhdysvaltalainen Timbaland, harkitsee lopettavansa musiikkiuransa.

Lukuisia kansainvälisiä hittejä työstänyt tuottaja-artisti toteaa ironisesti olevansa vain liian hyvä maailman musiikkimarkkinoille.

– Musiikki on nykyisin tylsää. Minä olen liian innovatiivinen tähän maailmaan. Olen tehnyt tätä jo niin pitkään, että olen valmis heittämään pyyhkeen kehään. Voisin ottaa kruunun päästäni ja ojentaa sen jollekin uudelle tuottajalle. He eivät voi tietenkään olla minun kaltaisiani, sillä on vain yksi Timbaland, mutta nyt on ainakin olemassa tietty soundi, jota yritän heille opettaa, tuottajatähti hehkutti Gigwise -lehdelle osittainen pilke silmäkulmassa.

Miehen innovatiivisuudesta voidaan kuitenkin olla montaa mieltä, sillä äskettäin Timbaland jäi kiinni suomalaisen kappaleen plagioinnista. Tuolloin asiaa käsiteltiin myös kansainvälisessä musiikkilehdistössä.