Vanessa Minnillon ja Nick Lacheyn seksikuvat julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jessica Simpsonin kanssa aiemmin naimisissa ollut poptähti Nick Lachey ja MTV-musiikkikanavan juontaja Vanessa Minnillo kuhertelivat Meksikossa paparazzien tallentaessa hotellihuoneen parvekkeella tapahtuneen tilanteen.

Kuvasarja on otettu jo aiemmin, ja viime viikolla sen ensimmäiset kuvat päätyivät lehtiin. Kuvissa pariskunta nauttii auringosta alastomana. Vasta nyt julkisuuteen on tullut samaan aikaa otettuja valokuvia, joiden tapahtumista ei varmastikaan liene epäselvyyttä. Varsinkaan, kun molemmat kuvattiin hetkeä aikaisemmin alastomana. Lachey ei ole moksiskaan kuvien leviämisestä julkisuuteen.

– Missä on skandaali? Olin tyttöystäväni kanssa yksityisellä lomalla Meksikossa juhlimassa vuosipäiväämme. En jäänyt kiinni jonkun meksikolaisen huoran kanssa. Olemme kaikki ottaneet joskus hieman liikaa ja tehneet typeryyksiä, Nick Lachey kertoi OK! -lehdelle.

Ensimmäiset kuvat löytyvät tästä ja nyt julkisuuteen tulleet kuvat tästä.