Starassa jo 6.000 viihdeartikkelia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin verkossa julkaistava viihdelehti Stara.fi on saavuttanut jälleen uuden rajapyykin, kun sivustolla julkaistiin eilen iltapäivällä jo 6.000. viihdealan artikkeli.

Sivuston kuudestuhannes artikkeli oli viihdeuutinen otsikolla ”Madonna diivailee megakonsertissa”.

Vuoden 2004 alussa toimintansa käynnistänyt Stara.fi kerää nykyisin jopa yli 80.000 eri lukijaa viikossa ja yli 200.000 kuukaudessa. Stara.fi on samalla Suomen suurin viihdealan arkisto, sillä kaikki artikkelit säilytetään arkistossa lukijoiden vapaasti luettavissa. Arkiston lukeminen on siis maksutonta, eikä vaadi rekisteröintiä.

Kuluvan vuoden uutuuksina julkaisu on aloittanut kaupallisen videopodcast-tuotannon ensimmäisenä Suomessa. Ensi viikolla vodcasteissa seurataan videomuodossa päivittäin Tammerfest-tapahtuman tunnelmia.