Madonna muutti Ruisrockin aikataulua!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalaisen mustalaispunk-yhtye Gogol Bordellon oli määrä esiintyä Turussa parhaillaan käynnissä olevassa Ruisrockissa perjantaina. Yhtye kuitenkin ilmoitti, että ”suuren luokan mediatapahtuman” takia keikka joudutaan siirtämään sunnuntaille.

Staran saamien epävirallisten tietojen mukaan tuo yllätysesiintyminen olisi tänään järjestettävä maailmanlaajuinen konserttisarja Live Earth. Kyse ei ole aivan tavallisesta keikasta, sillä popin supertähti Madonna on kutsunut yhtyeen vokalistin ja viulistin esiintymään kanssaan Lontoon konserttiin. Varmuus tästä selviää vasta päivän konsertissa.

Ruisrockin keikan lisäksi Gogol Bordello joutui perumaan myös esiintymisen T In The Park -tapahtumassa Skotlannissa. Gogol Bordello esiintyy Ruisrockissa myöhään sunnuntai-iltana, kun yhtye lennätetään Suomeen yksityiskoneella suoraan Irlannista, jossa yhtye esiintyy vain muutama tuntia ennen Turun keikkaa.