Larry King saa noottia Paris Hilton -haastattelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin keskusteluohjelmien vetäjiin lukeutuva veteraanitoimittaja Larry King on saanut kovasti kritiikkiä taannoisesta Paris Hiltonin haastattelusta.

King sai oikeuden haastatella Hiltonia ensimmäisenä tämän vankilatuomion jälkeen. Ennen päätöstä tuosta haastattelusta käytiin kiivasta kamppailua ja esimerkiksi NBC ehti jo tarjota Hiltonille haastattelusta miljoonaa dollaria, mutta veti myöhemmin tarjouksensa takaisin.

King sai siis tilaisuuden tuohon kovasti odotettuun haastatteluun, mutta joutui samalla perumaan kyseiselle päivälle jo varatun elokuvantekijä Michael Mooren haastattelun. Nyt Mooren haastattelun ”dumppaaminen” Hiltonin jalkoihin on saanut kriitikot liikekannalle.

Esimerkiksi Nip/Tuck -sarjan tähti Kelly Carlson on suominut Kingiä julkisesti. Hänen mukaansa Mooren haastattelun siirtäminen Parisin takia oli väärin.

– En voi uskoa, että suurin osa ihmisistä olisi kiinnostunut Paris Hiltonin näkemisestä enemmän kuin Michael Mooresta ja terveydenhuoltomme kriisistä, hän totesi Daily Mirrorin mukaan.

Monet muutkin julkisuuden henkilöt ovat kyseenalaistaneet asiallisena ja vakavahenkisenä tunnetun Larry Kingin päätöksen nostaa miljoonaperijätär ykkösasemaan.