Lauri Tähkä villitsi Ruisrockissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turun Ruissalossa juhlitaan parhaillaan vesisateessa Ruisrockin merkeissä. Välillä kovaksikin yltynyt sade ei ole juuri vaikuttanut tapahtuman tunnelmaan.

Iltapäivän suosituimmat keikat tarjosivat Irina ja Lauri Tähkä & Elonkerjuu. Viimeksi mainitun peripohjalainen soitanta villitsi yleisön perinpohjin, ja Tähkän energinen lavashow väritti esitystä hienosti. Vokalisti innostui jopa kiipeämään korkealle lavarakennelmiin, vaikka rakenteet olivat sateen vuoksi liukkaita.

Lauri Tähkän ja kumppaneiden lisäksi Irina tarjosi sankalle yleisömerelle suoranaisen hittikavalkadin. Päivän kääntyessä illaksi lavalle nousevat vielä muiden muassa Poets Of The Fall, Apulanta, PMMP ja The Rasmus.

Illan ja samalla koko tapahtuman päättää paikalle suoraan Irlannista lennätettävä Gogol Bordello. Yhtye joutui siirtämään keikkansa perjantailta, koska supertähti Madonna pyysi yhtyeen vokalistin ja viulistin mukaansa eiliseen Live Earth -jättikonserttiin.