Britney poisti äitinsä testamentistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äitinsä kanssa huonoissa väleissä oleva poptähti Britney Spears on poistanut äitinsä Lynne Spearsin testamentistaan. Poppari muutti testamenttiaan siten, että koko Britneyn jättiomaisuus menee nyt hänen pikkusiskolleen Jamie Lynnille.

Myös Britneyn ja Kevinin lasten huoltajuus on määritelty testamentin uudessa versiossa siten, että Spearsin äiti ei saa huoltajuutta, vaan lasten huoltajuus siirtyisi niin ikään pikkusiskolle. Jos Britney kuolee ennen kuin pikkusisko täyttää 21 vuotta, eli tulee täysi-ikäiseksi, huoltajuus siirtyisi Britneyn serkulle Alli Simsille, National Enquirer uutisoi.

Britneyn ja hänen äitinsä Lynne Spearsin välit tulehtuivat, kun äiti ja ex-aviomies Kevin Federline huijasivat Britneyn vieroitushoitoon. Nyt Britney on hakenut äidilleen myös lähestymiskieltoa, eli äiti ei voi tulla edes tyttärensä ja lastenlastensä lähelle. Lisäksi Britney on palkannut tutkijan selvittämään tapahtumia Kevinin ja äitinsä välillä.