Brittinäyttelijät tähdittävät Lordi-elokuvaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan työn alla olevan Lordi-elokuvan roolit on jaettu. Dark Floors – The Lordi Motion Picture -nimisen elokuvan pääosissa nähdään kokeneita brittinäyttelijöitä, joista ainakin osa on entuudestaan tuttuja myös suomalaisille.

Elokuvan päärooleissa nähdään Skye Bennett, Philip Bretherton, William Hope, Ronald Pickup ja Leon Herbert. Hope on nähty aiemmin esimerkiksi xXx ja Alien -toimintaelokuvissa, Bretherton Pelinaiset -televisiosarjassa ja Herbert niin ikään Alien -elokuvassa. Lisäksi Pickup on näytellyt lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa.

Sairaalamiljööseen sijoittuvassa Pete Riskin ohjaamassa elokuvassa nähdään luonnollisesti myös Lordi -yhtyeen jäsenet. Wikipedian mukaan elokuvasta tehdään kaksi versiota, jotta myös nuorempi yleisö pääsee katsomaan elokuvan.