Day Eleven lämmittelee Negativea Saksassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Gbfam Recordsilta Hype Recorsin talliin siirtynyt tamperelaisyhtye Day Eleven lähtee Negativen lämppäriksi Saksaan. Yhdeksän keikan Saksan kiertue toteutuu syyskuussa 2007.

Day Eleven julkaisi Sleepwalkers -albuminsa 14. maaliskuuta, ja sinkku When Ever You Say You Love Me on soinut tiuhaan Suomen radiokanavilla. Albumille on sadellut kehuja niin Suomesta kuin ulkomailtakin, ja nähtäväksi jää, tuleeko Day Elevenistä seuraava tamperelainen menestystarina.

Yhtye palasi hiljattain Italiasta, Milanon festivaaleilta, ja vastaanotto saapasmaassa oli huikean hyvä. Day Eleven järjesteleekin parhaillaan syyskiertuetta Italiaan.

Hype Recordsin toimitusjohtaja Kari Penttisen mukaan Day Eleven omaa niin suuren kansainvälisen potentiaalin, että heidät voi huoletta laittaa kokeneemman yhtyeen lämppäriksi maailman kolmanneksi suurimmalle musiikin myyntialueelle.

– Investointina tämä on yhtiölle jälleen kerran suuri, mutta uskomme että artistin musiikilla on tilaa maailmanlaajuisesti. Tämä olkoon perusteluna yhtiön päätökselle, Penttinen sanoo.