Gogol Bordello palaa Suomeen joulukuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Ruisrockin viimeisenä esiintyjä yleisön villinnyt yhdysvaltalainen mustalaiapunk-yhtye Gogol Bordello palaa Suomeen loppuvuodesta. Bändin ensimmäinen Suomessa järjestettävä klubikeikka nähdään Helsingin Tavastialla tiistaina joulukuun 4. päivä.

Itäeurooppalaista mustalaismusiikkia esimerkiksi punkiin, skahan, metalliin ja reggaeen sekoitteleva, vuonna 1999 perustettu Gogol Bordello tuli suomalaisille ensimmäisen kerran tutuksi viime vuoden Ruisrockissa. Bändin keikka nostettiin lukuisissa festivaaliarvioissa yhdeksi tapahtuman kohokohdista ja jatkoa saatiin jo loppuvuodesta, jolloin Gogol Bordellon ja Disco Ensemblen tähdittämän Antidote-kiertueen päätöskonsertti täytti Kaapelitehtaan äärimmilleen.

Viime viikonloppuna Gogol Borello teki täysin uuden aluevaltauksen soittamalla Lontoon Live Earth -konsertin pääesiintyjänä yhdessä Madonnan kanssa. Katso video artikkelin alta tai tästä.

Gogol Bordellon uusi levy Super Taranta! ilmestyy maailmanlaajuisesti huomenna.