Tammerkosken Sillalla ylsi ennätykseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestetty Tammerkosken Sillalla -kaupunkifestivaali keräsi tänä vuonna ennätysyleisön. Keskustorin juhlateltassa vieraili yhteensä 29.000 asiakasta ja koko festivaalialueella tapahtuman aikana noin 65.000 ihmistä.

Erityisen suosittuja olivat päivällä järjestetyt ilmaisohjelmat, jotka keräsivät Keskustorin teltalle yhteensä 17.000 katsojaa. Suuren suosion saavuttivat kaksi lapsiperheille suunnattua teemapäivää sekä Hanna Pakarisen nuorisopäivän ilmaiskonsertti.

Tänä vuonna iltakonserteissa oli yhteensä noin 12.000 asiakasta. Loppuunmyytyjä konsertteja oli kolme, kun Yö, Mamba ja Popeda vetivät Juhlateltan täyteen juhlakansaa. Ensi vuonna Tammerkosken sillalla -tapahtuma järjestetään perinteiseen tapaan 27.6. – 5.7.2008.