Flow-festivaalin ohjelmisto täydentynyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Suvilahdessa 17. – 19. elokuuta järjestettävän, indie-ja rytmimusiikkiin keskittyvän Flow-festivaalin ohjelmisto on täydentynyt useilla esiintyjillä, ja päiväkohtainen aikataulu on valmis.

Jurassic 5 -yhtyeestä menestyksekkäälle soolouralle irrottautunut amerikkalainen turntablisti Cut Chemist, nouseva saksalainen electrohouse-tähti Tiefschwarz, amerikkalainen hiphop-dj Cosmo Baker, sekä kanadalainen electronica-artisti Mathew Jonson ovat Flow-festivaalin ohjelmiston ulkomaisia lisäyksiä.

Kotimaisista esiintyjistä ohjelmaa täydentävät reunion-keikkansa yksinoikeudella Flow-festivaalilla soittava Op:l Bastards, uuden, kehutun albuminsa vastikään julkaissut Pepe Deluxé, undergroundsuosiosta suuremman yleisön lemmikiksi harpannut lyyrikkonero Risto ja samoin Fonal Recordsille levyttävä Shogun Kunitoki, Johanna Iivanaisen luotsaama Korpi Ensemble sekä Porin aktiivisten musiikkipiirien primus motorit Rättö ja Lehtisalo.