Negativen keikka Tammerfestissä vielä epävarma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Negative-yhtyeen keulahahmo Jonne Aaron on kärsinyt pahasta flunssasta, ja mies kykeni heittämään viime viikonlopun keikat vain lääkityksen avulla. Huominen festarikeikka on sekin yhä epävarma.

Tuoreen Aamulehden mukaan yhtye esiintyisi huomenna Tammerfestissä, mutta yhtyeen manageri Tommi Liimatainen toppuuttelee vielä julkaisemasta ”varmoja” tietoja keikasta. Hän kertoi Staralle, että keikka on yhä hieman epävarma, sillä äänen kestävyydestä ei ole vielä takeita.

Yhtyeen suuresta suosiosta kertoo osaltaan se, että sateesta huolimatta Tampereen Vuolteentorin liepeille majoittui jo eilen aamulla fanijoukko, joka odottaa siis yhtyeen esiintymistä kolme päivää ulkosalla. Mikäli Tammerfestin keikka saadaan vedettyä kunnialla läpi, on Jonnella sen jälkeen aikaa toipua, sillä seuraava keikka on vasta 19. heinäkuuta Ruotsissa.

Negative suuntaa syyskuussa yhdeksän keikkaa sisältävälle kiertueelle Saksaan. Bändin lämmittelijänä keikoilla nähdään toinen tamperelaisyhtye Day Eleven.