Nightwishin uusia kappaleita vuotanut nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen rockyhtye Nightwish julkaisee seuraavan Dark Passion Play -albuminsa 26. syyskuuta. Jo nyt levyn kappaleita on kuitenkin päätynyt internetin syövereihin, Blabbermouth.net uutisoi.

Ensimmäisen kerran verkossa levisi jo viime viikolla seitsemän minuutin otos The Poet And The Pendulum -kappaleesta, ja nyt verkosta on löytynyt jo toinen laittomilla teillä oleva kappale. Cadence Of Her Last Breath ehti levitä jo YouTubeen saakka, mutta levy-yhtiö sai sen poistettua jo muutaman tuhannen kuuntelukerran jälkeen. Kappale ehdittiin kuitenkin kopioida useille muille verkkosivustoille, joissa se on edelleen jaossa.

Vielä julkaisemattomien kappaleiden epäillään päätyneen verkkoon nettiradioiden soitettua niitä. Kappaleet ovat päätyneet radioille arvostelukappaleiden muodossa, eikä niitä ole tarkoitettu esitettäväksi julkisesti ennen aikojaan. Monet maailmantähdet ovat viime aikoina käyttäneet ”nettiin vuotamista” markkinointikeinona, jolla tuleva levy saa enemmän palstatilaa medioissa.