Paniikkia Beyoncen keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksi ihmistä loukkaantui r&b-tähti Beyonce Knowlesin keikalla St. Louisissa sunnuntai-iltana. Onnettomuus tapahtui heti konsertin alussa, kun lavalle tarkoitettu räjähdys suuntautui vahingossa yleisön joukkoon.

Räjähdykset aiheuttivat paniikkia eturivin katsojissa, mutta lopulta vain kaksi ihmistä loukkaantui onnettomuudesssa. Heidät kiidätettiin Barnes-Jewish sairaalaan. Sairaala ilmoitti myöhemmin, että kummankaan vammat eivät ole vakavia.

Beyonce Knowles yllätti faninsa käymällä tervehtimässä heitä sairaalassa pian konsertin jälkeen. R&b-tähti vietti loukkaantuneiden kanssa 45 minuuttia.

– Hän oli huolissaan loukkaantuineista faneistaan. Vierailusta ei kerrottu etukäteen, jotta hän kykeni viettämään pidempään heidän kanssaan. Minusta on hienoa, että hänen asemassaan oleva tekee tällaista, sairaalan tiedottaja kertoi The Sun -lehden mukaan.

– Onnettomuus St. Louisin konsertissani oli valitettava. Kävin heti konsertin jälkeen tervehtimässä molempia loukkaantuneita fanejani. Olen kiitollinen, että he voivat hyvin. Minulla on ollut onni saada maailman parhaat fanit, ja heidän hyvinvointinsa on minulle hyvin tärkeää, Beyonce kertoi eilen julkaistussa tiedotteessaan.

Beyonce Knowles on parhaillaan maailmankiertueella, joka alkoi huhtikuussa Tokiosta ja kestää aina syyskuuhun saakka.