Movetron julkaisee uutta musiikkia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosikymmenellä suomalaisia tanssittanut discoyhtye Movetron on tekemässä paluuta. Jo vuosia sitten kuopatun yhtyeen keulahahmo Päivi Lepistö on kertonut, että tulossa on uutta materiaalia.

Laulaja kertoo Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä käyneensä jo muutama viikko sitten studiossa laulamassa yhtyeensä uuden kappaleen. Se on Lepistön mukaan tyylillisesti 90-luvulta tuttua ”peruskamaa”.

Keväällä Movetron oli mukana ysärikiertueella, jonka tiimoilta yökerhoja kiersivät myös Hausmylly, Mira ja Neon 2. Sittemmin Movetron on tehnyt myös yksittäisiä keikkoja.

Movetron nousi listojen kärkeen vuonna 1994 jättihitillään Romeo ja Julia. Myös kyseisen hitin sisältänyt ja vuonna 1995 julkaistu samanniminen albumi myi peräti 85.000 kappaletta. Yhtyeensä hajoamisen jälkeen Päivi Lepistö teki soolouraa, kunnes levytyssopimus irtisanottiin vuonna 2002.