Tammerfest käynnistyi vauhdikkaasti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest on käynnistynyt. Tapahtuman ensimmäinen esiintyjä nähtiin jo eilen illalla Keskustorilla, mutta tänään keskiviikkona festivaali pääsee täyteen vauhtiinsa.

Tänään Tampereen Keskustorilla valitaan perinteinen FestBabe kello 18.00 alkavassa finaalissa. Hallitseva Miss Suomi Noora Hautakangas on FestBabe vuosimallia 2003. Illan bändikattauksesta mainittakoon esimerkiksi Apulanta, Poets of the Fall, Negative ja Suurlähettiläät. Tapahtuman koko ohjelmisto löytyy tästä!

Tampereen keskustassa juhlitaan Tammerfestia lauantai-iltaan saakka. Stara seuraa tapahtumia päivittäin videoina, joten voit seurata tunnelmia ja tapahtumia vaikka et paikalle pääsisikään. Videot löytyvät Staran videopodcast-osiosta.