FestBabe valittiin Tampereella. Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammerfestin FestBabe-kilpailu käytiin Tampereen Keskustorin tapahtumateltalla keskiviikkoiltana. Todella tiukan finaalin vei Pohjanmaalta syntyisin oleva supliikki Kirsi Lassila, joka voitti opiskelukollegansa Johanna Leskelän täpärästi yhdellä tuomaristoäänellä.

Historian ensimmäinen FestBabe, Miss Suomi 2007 Noora Hautakangas, kruunasi voittajan sekä evästi häntä tuleviinTammerfest-päiviin. Stara kävi haastattelemassa tuoretta voittajaa. Katso haastattelu videopodcastista.

FestBaben juontotehtävät festivaaleilla alkoivat välittömästi illan kilpailun päätyttyä, kun Vuolteentorilla tuhatpäinen yleisö odotti Negativea ja Jonne Aaronia lavalle. Juonnettuaan Negativen lavalle suorassa Radio Novan lähetyksessä FestBaben työtehtävät jatkuivat Poets Of The Fallin ja Apulannan lavajuonnoilla.

Tapahtumalavojen lisäksi FestBaben 2007 voi nähdä Tammerfestin ajan kiertelemässä eri puolilla kaupunkia festivaalihenkeä luomassa.