Ysäritähti Waldo tekee paluun?

Viihdeuutiset · Stara.fi

90-luvulla suomalaisia tanssittanut Waldo on työstämässä paluuta musiikkimarkkinoille. Marko Reijonen alias Waldo on paljastanut paluunsa IRC-Galleriassa. Paluukappale tottelee tällä hetkellä nimeä I’m Back.

– Katotaa ny tuleeko tarpeeks tykki piisiä mut yritys on kova. Eka aihio demotettu ja kulkee omaperäisesti työnimellä I´m Back, Waldo paljastaa Galleriassa.

Stara tavoitti Waldon, joka totesi, että paluu ei ole vielä aivan ajankohtainen asia.

– Se, että julkaistaanko jotain on vielä matkan päässä. Biisin tarvitsee olla tarpeeksi tykki, että sitä kannattaa edes soittaa kellekkään mutta pari ideaa on antanut lupauksia, Waldo kertoi Staralle.

Jos uutta materiaalia kuitenkin julkaistaan, se tulee Waldon mukaan olemaan puhdasta eurodancea á la Waldo’s People.

Waldo nousi ensimmäisen kerran tanssilistoille vuonna 1994 hitillään Forever. Sittemmin artisti nousi Suomen discolistalle vielä useilla muillakin kappaleilla. Soolouran suurimmaksi hitiksi nousi kappale It’s About Time.

Soolouran jälkeen Waldo teki paluun yhtyeenä, kun Waldo’s People tanssitti vuorostaan klubiyleisöä. Suosion hiivuttua Waldo keskittyi vaatebisnekseen ja tuottamaan musiikkia muille artisteille.