Lindsay Lohanin solvaaja perinnöttömäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin yöelämän pintajulkkiksiin kuuluva Brandon Davis tunnetaan lähinnä Paris Hiltonin ystävänä ja siitä, että tämä solvasi taannoin Lindsay Lohania televisiokameroiden edessä.

– Lindsay Lohanilla on haisevin ja hikisin oranssi *****, jonka kukaan on koskaan nähnyt. En ole nähnyt sitä, mutta hän haluaisi että näkisin. Hänen tavaransa haisee ripulille. Kukaan ei halua ***** häntä, Brandon lateli tuolloin julkisesti.

– Olisitko sinä Lindsayn kanssa? Isäsi on kuumempi kuin hän. Hän on seitsemän miljoonan arvoinen, eli todella köyhä. Hän asuu motellissa New Yorkissa. Se on kuvottavaa. Hänen alapäästään tulee pisamia, miljardööri Marvis Davisin poika huusi kameroille.

Nyt Brandon ”Greasy Bear” Davis on saanut huomata, että parempi käytös olisi voinut olla poikaa. Hänen äärimmäisen äveriäs perheensä on nimittäin kyllästynyt pojan tempauksiin ja jättänyt miehen perinnöttömäksi ja muutenkin lopettanut tämän rahoittamisen. Nyt Brandon on siis vuorostaan oman mittapuunsa mukaan köyhä.

Perheen suljettua rahahanat luksuselämään tottunut Brandon on joutunut anelemaan lainaa ystäviltään, mutta PageSix.com -julkaisun mukaan huonolla menestyksellä. Hollywoodissa olet joku vain jos sinulla on rahaa tai valtaa. Davis on nyt menettänyt varansa, joten hänet on jätetty pois myös niin sanotuista pintapiireistä. David onkin jo muuttanut Miamiin, kauas Hollywoodista.