Bloodhound Gang Suomeen ikärajojen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Bloodhound Gang saapuu elokuussa kahdelle keikalle Suomeen. Yhtye esiintyy Himos Areenalla lauantaina 25. elokuuta ja Helsingin Nosturissa sunnuntaina 26. elokuuta.

Bloodhound Gang perustettiin vuonna 1993 Pennsylvaniassa ja julkaisi debyyttialbuminsa Use Your Fingers kaksi vuotta myöhemmin. Viimeisin albumi on vuonna 2005 julkaistu Hefty Fine. Yhtyeen levyjä on kaiken kaikkiaan myyty maailmanlaajuisesti yli neljä miljoonaa kappaletta.

Bloodhound Gangin tunnetuin hitti on The Bad Touch, joka soi yhä edelleen aika-ajoin suomalaisissa discoissa. Tunnettu on myös Fire Water Burn, jonka tarttuvaa kertosäettä ”The roof, the roof, the roof is on fire” Michael Moore käytti dokumenttielokuvassaan Fahrenheit 9/11.

Yhtyeen viime kertainen esiintyminen Suomessa vuonna 2005 oli paikoittain niin raju, että tämänkertaisiin konsertteihin on asetettu ikärajat. Himoksen konsertti on kielletty alle 18-vuotiailta ja Nosturin esiintyminen puolestaan alle 15-vuotiailta.