Julkkis-dj vaatii bloggaajalta miljoonakorvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari-näyttelijä Lindsay Lohanin ystävänä ja mahdollisena tyttöystävänä tunnettu julkkistiskijukka Samantha Ronson on nostanut oikeusjutun tunnettua julkkisbloggaaja Perez Hiltonia ja erästä kuvatoimistoa vastaan.

Homoseksuaaliksi julkisesti tunnustautunut Ronson vaatii Pereziltä ja Sunset Photo and News Agency -yritykseltä huimaa 20 miljoonan dollarin korvausta, Daily News uutisoi. Molemmat haastetut ovat väittäneet julkisesti, että Samantha vuotaisi Lindsay Lohanin yksityisasioita paparazzeille ja tekisi siten rahaa ystävänsä kustannuksella.

Molemmat tahot ovat myös väittäneet, että Lindsay Lohanin autosta taannoisen kolarin yhteydessä löytynyt kokaiini olisi ollut Ronsonin. Perez Hilton ja Sunset Photo and News Agency eivät ole vielä kommentoineet haasteita.