Naisräppäri ammuskeli Manhattanilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyvä naisräppäri Remy Ma, oikealta nimeltään Remy Smith, pidätettiin lauantaina epäiltynä murhayrityksestä. Poliisi epäilee Grammy-ehdokkaanakin olleen 26-vuotiaan tähden ammuskelleen New Yorkin Manhattanilla sijaitsevan yökerhon edustalla.

Meatpacking Districtin trendikkäällä ravintola-alueella ammuttiin 23-vuotiasta naista varhain lauantaiaamuna äänekkään riitelyn jälkeen. Räppäri ilmoittautui asianajajansa läsnäollessa itse poliisille lauantai-iltana ja hänet pidätettiin välittömästi murhayrityksestä. Alustavaan syytelistaan sisältyy myös luvattoman aseen hallussapito.

Tähden taustavoimat ovat ilmoittaneet, etteivät voi kommentoida tapausta vielä lainkaan. Tapaukseen liittyy ilmeisesti tavalla tai toisella myös tähden kolaroitu citymaasturi, joka löytyi kolmen korttelin päästä ampumispaikasta. Uhri on edelleen sairaalassa, ja hänen tilansa on vakaa.