Ryöstäjät pitivät poptähteä ja perhettä panttivankina!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri tulleen tiedon mukaan brittiläinen poptähti Kerry Katona ja hänen aviomiehensä ja lapsensa ovat päässeet pakoon ryöstäjiltä, jotka pitivät heitä vankeina perheen omassa kodissa.

Kolme aseistautunutta ryöstäjää murtautui entisen Atomic Kitten -yhtyeen jäsenen kotiin viime yönä puolen yön aikaan. Paikalla olivat myös aviomies Mark Croft ja pariskunnan viiden kuukauden ikäinen tytär Heidi. Naamioituneet ryöstäjät olivat aseistautuneet lekalla, metalliputkilla ja keittiöveitsillä.

He pitivät Kerryä ja lasta Wilmslowissa, Cheshiressä, sijaitsevan kodin alakerran huoneessa vankina ja aviomiehen tuli liikkua ryöstäjien mukana talossa. Perhe pääsi pakenemaan noin 12 tunnin vangitsemisen jälkeen, ja samalla myös ryöstäjät pääsivät pakoon, The Sun uutisoi.

Pariskunnan BMW M5 -autolla paenneet miehet saivat talosta jopa 100.000 punnan, eli noin 150.000 euron, saaliin. Henkilövahinkoja ei kuitenkaan sattunut. Poliisi etsii nyt kuumeisesti ryöstäjiä.