Anna Abreu : End Of Love

Singlet · Stara.fi

Idols-kisassa toiseksi tullut Anna Abreu julkaisee nyt ensimmäisen singlensä. Kappale on neitokaiselle varsin luontevasti sopiva latinohenkinen slovarisoul. Hieman yllättäen kappaleen takaa löytyy The Crash -yhtyeestä paremmin tunnettu Teemu Brunila. Mies taitaa siis musiikkityylejä laajalla skaalalla.

Annan ääni on todella kaunis ja täyteläinen, kuten odottaa saattoikin. Syvän tummassa äänessä on kuitenkin havaittavissa hienoinen ”annaklangi”, josta saatiin jo esimakua Idols-kisan aikana. Tässä kappaleessa tuota maneeria on kuitenkin selvästi suitsittu. Toisaalta juuri se tekee Annan äänestä tunnistettavan, mikä on tärkeintä.

Biisin koukku löytyy luonnollisesti kertosäkeestä, mutta ei siksi, että melodia olisi jotenkin ylitsevuotavan kaunis ja toimiva. Itse asiassa se on jopa hieman rasittavan kuuloinen rallatus, mutta tarttuu silti hyvin ja sehän on kappaleessa pääasia.

Kokonaisuutena Anna Abreun esikoissingle End Of Love on hieno kappale, mutta ei aivan takuuvarma hitti. Se antaa kuitenkin luvan odottaa hyvää esikoisalbumia.

Pisteet 4/5