Skandaali: Harry Potterin loppuratkaisut jo netissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Massiivisista turvatoimista huolimatta Harry Potter -sarjan viimeinen kirja Harry Potter and the Deathly Hallows on ilmeisesti päätynyt vääriin käsiin jo ennen kirjan lauantaista julkaisua.

Kirjan varastoja vartioidaan tarkasti ja kirjat kuljetetaan kauppoihin sinetöidyissä konteissa, jotka on varustettu hälyttimillä. Turvatoimet ovat maksaneet esimerkiksi Britanniassa peräti kymmenen miljoonaa puntaa.

Staran toimituksen haltuunsa saaman linkin takaa löytyvällä yksittäisellä verkkosivulla paljastetaan, ketkä hahmoista tulevat kuolemaan ja muutenkin kerrotaan lyhyesti käytännössä kaikki kirjat tärkeimmät juonikuviot ja niiden ratkaisut.

Paljastusten todenperäisyyden määrittämiseksi sivulla on lukuisia kuvia kirjan sivuilta ja esimerkiksi sisällysluettelosta. Kuvissa nähtävän kannen perusteella kyseessä on Yhdysvalloissa julkaistava versio.