Rammstein-uutinen olikin pelkkä pila

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen ja tänään lukuisat suomalaisetkin mediat ovat uutisoineet, että saksalainen industrial-metalliyhtye Rammstein olisi vaihtamassa laulajaa. Tiedot ovat nyt osoittautuneet vähintäänkin kyseenalaisiksi.

Uutisen lähteeksi on väitetty yhtyeen julkaisemaa lehdistötiedotetta, jonka mukaan Till Lindemann olisi jättämässä yhtyeen seuraavan albumin jälkeen ja suuntaamassa soolouralle.

Yhtye ei ole kuitenkaan moista lehdistötiedotetta ilmeisesti koskaan lähettänyt, vaan kyseessä on mahdollisesti Blabbermouth.net -verkkosivuston kautta levinnyt pila. Ainakin tämän linkin takaa aiemmin löytynyt uutinen on sittemmin poistettu ilman selityksiä.

Yhtyeen omilla verkkosivuilla tai yhtyettä edustavan manageritoimiston verkkosivustolla asiasta ei ole ainakaan vielä mitään mainintaa.