American Idol Kelly Clarkson söi huumekeksejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulajatähti on paljastanut kokeilleensa huumekeksejä Amsterdamissa. Paljastus on saanut aikaan paljon kritiikkiä, vaikka kyseiset tuotteet ovat siellä laillisia.

– Se tapahtui Amsterdamissa. Se on siellä laillista, eikä siis laitonta. En siis tehnyt mitään laitonta, Kelly Clarkson selitteli USA Weekend -lehden haastattelussa.

– En ole koskaan polttanut huumeita, tai muutenkaan kokeillut niitä. En tekisi mitään, mikä tekee reikiä aivoihin tai limakalvoille.

Amsterdamin kokeilunsa jälkeen Kelly ei ole kokeillut enää huumekeksejä. Samassa haastattelussa Clarkson kertoi uuden My December -julkaisunsa tunnelmien olevan peräisin hänen vaikeilta ajoiltaan ja erostaan. Kellyllä oli aiemmin ongelmia myös itsetuntonsa ja vartalonsa kanssa.

– En olen koskaan ollut niin tyytymätön vartalooni. Sanoin itselleni, että ”Hyvänen aika, että olet lihava!”. En anna itseni masentua enää tuohon tilaan, hän kertoi.

Lisäksi poikaystävän pettäminen ja siitä johtunut ero toi oman säväyksensä. Ennen menestystään Kelly eli niin sanotusti kädestä suuhun, eikä hänellä ollut koskaan ylimääräistä rahaa.

Uransa alkuvaiheessa Kelly Clarkson tunnettiin puhtoisena naapurintyttönä, mutta sittemmin kuva on muuttunut. Taannoin hän sekoili keikalla juoden esimerkiksi viinaa lavalla Metal Skool -yhtyeen keikalla. Esiintymisestä kuvattu video päätyi nopeasti nettijakeluun.

Stara tapasi Kelly Clarksonin pari vuotta sitten Lontoossa. Lue haastattelu tästä!