Lily Allen esitteli kolmatta nänniään televisiossa. Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lily Allen oli äskettäin vieraana suositussa brittiläisessä television viihdeohjelmassa. Hän toimi samalla myös ohjelman visailuosuuden emäntänä.

Lily esitti kilpailijoille kysymyksen ”Mitä minulla ja Prinssi Charlesilla on yhteistä?”. Kaksi ensimmäistä arvausta meni pieleen, mutta kolmas kilpailija osui oikeaan arvatessaan, että molemmilla on kolme nänniä. Yleisö rävähti nauramaan, mutta Allen totesi kilpailijan olevan oikeassa.

Terveen itsetunnon omaava poptähti tiedusteli tämän jälkeen yleisöltä heidän haluaan nähdä kyseinen kolmas nänni, ja pian tähti olikin jo esittelemässä varustustaan studioyleisölle, televisiokameroille ja miljoonille television katsojille.

Katso video tästä tai artikkelin alta.