Hollywood-tähti örvelsi kännissä lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Nick Nolte on nähty viime aikoina usein sekoilemassa juovuspäissään julkisilla paikoilla. Maanantai-iltana Hollywood-tähti sammui Hawaijilla Kauain lentokentän kivilattialle, kun hän odotteli lentokoneen lähtöä.

Nolten lento oli myöhässä, joten juopunut näyttelijä sammui sopivaksi katsomaansa paikkaan. Se sattui olemaan keskellä odotusaulaa erään penkkirivin takana. Silminnäkijät räpsivät maailmantähdestä valokuvia samalla kun tämä sekoili lattialla.

TMZ.com kertoi Nickin kuitenkin käyttäytyneen olosuhteisiin nähden hyvin, sillä tajunnan rajamailla ollut tähti jutusteli mukavia faniensa kanssa. Innoissaan olleet fanit auttoivat tähteä esimerkiksi laittamalla hänen puolestaan dollarin limsa-automaattiin, kun miehen oma koordinaatio oli hieman epäkunnossa.