Kate Moss poltti rokkarin rakkauskirjeet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kate Moss erosi toissaviikolla lähinnä huumeongelmastaan tunnetusta rokkari Pete Dohertystä. Doherty jäi kiinni uskottomuudesta, minkä ansiosta mies ja kitarat saivat poistua vauhdilla Mossin asunnosta.

Nyt myös Katen saamat rakkauskirjeet ovat saaneet poistua hänen elämästään, mutta roskiksen sijaan tuhkana tuuleen. Moss on nimittäin polttanut kaikki Peten hänelle kirjoittamat rakkauskirjeet, runot, laulut ja maalaukset. Supermalli halusi päästä eroon kaikesta ex-poikaystäväänsä liittyvästä materiaalista.

– Kate kokosi aikamoisen kokoelman Peten tuotantoa kahden vuoden aikana. Pete kirjoitti suhteen alusta saakka kappaleita Katesta ja heidän suhteestaan. Hän oli antanut ison kasan rakkauskirjeitä, runoja, lauluja ja maalauksia, lähde kertoi The Sun lehdelle.

– Nyt Kate päätti päästä kaikesta tuosta eroon polttamalla koko kasan. Siksi tämä kaikki haiskahtaa hieman yläasteikäisen erolta.