Paul Anka hurmasi Pori Jazzissa hittiparaatilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Porissa juhlittavan Pori Jazz -festivaalin odotetuin hetki koettiin tänään, kun Kirjurinluodon lavalle nousi lukuisten vuosikymmenten todellinen supertähti Paul Anka.

Televisiosarjoistakin tuttu legenda nousi lavalle 40 minuuttia myöhässä, mutta hän sai kymmenettuhannet katsojat hurmioon käynnistämällä konserttinsa megahiteillään Diana ja You Are My Destiny. Myöhemmin yleisön sai liikuttuneeksi varsinkin My Way -klassikko, jonka Paul Anka kirjoitti aikanaan Frank Sinatralle.

Teinitähtenä jo vuosikymmeniä sitten musiikkimaailman kirkkaimpien tähtien joukkoon noussut ja taannoin amerikkalaistunut Paul Anka laulatti jazz-yleisöä tottuneesti. Nuoremmalle yleisölle Anka on tulllut viime aikoina tutuksi tuoreista rock-hiteistä työstämillä swing-versioillaan ja vierailullaan Las Vegas -televisiosarjassa.

Stara oli mukana keikan jälkeen backstagella järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, jossa supertähti muisteli esimerkiksi vuoden 1959 historiallista Helsingin Linnanmäen keikkaansa. Kyseessä oli tärkeä keikka niin Ankalle kuin Suomelle. Kooste lehdistötilaisuudesta julkaistaan pian videopodcastina.