Anna Abreun tuleva kappale jo verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailussa toiseksi sijoittuneen Anna Abreun ensimmäinen single End Of Love on vasta julkaistu, mutta jo nyt neitokaisen tulevan levyn muitakin kappaleita voi kuunnella verkossa.

Annan MySpace -sivustolla on kuuntelussa levyn uusia kappaleita yhden kappaleen viikkovauhdilla. Parhaillaan siellä voidaan tutustua How Could You Do It -nimiseen latinohenkiseen energiapakkaukseen. Anna Abreun esikoisalbumi julkaistaan 22. elokuuta.

Muista Idols-finalisteista jo levynsä julkaisseet Ari Koivunen ja Kristian Meurman ovat menestyneet Suomen virallisella albumilistalla erittäin hyvin. Koivusen esikoislevy Fuel For The Fire on komeillut listan kärjessä jo seitsemän viikkoa, ja Kristianin albumi Ensiaskeleet peesaa yhä Aria listan kakkosena.