Beckhameilla huimat tervetuliaisjuhlat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltoihin juuri muutaneet Victoria ja David Beckham lapsineen voivat tuntea itsensä tervetulleiksi, sillä maan lehdistö on seurannut pariskunnan toimia päivittäin ja perhe toivotetaan tervetulleeksi uuteen kotimaahansa a-luokan tähtien voimin.

Perheen ensi sunnuntaina järjestettävien tervetuliaisjuhlien isäntinä toimivat nimittäin näyttelijät Tom Cruise ja Will Smith. Päivää aikaisemmin, eli ensi lauantaina, David nähdään ensimmäistä kertaa pelaamassa uuden joukkueensa L.A. Galaxyn riveissä. Esikoispeliä kuitenkin varjostaa nilkkavamma, jonka takia peli voi vielä jäädä Davidilta kokonaan väliin, E! Online uutisoi.

Jäi peli väliin tai ei, juhlat järjestetään joka tapauksessa. Juhlapaikkana Los Angelesin keskustassa toimivaan taidemuseoon on kutsuttu yli 600 vierasta. Joukossa on lukuisia supertähtiä, kuten George Clooney, Oprah Winfrey, Jim Carrey, Steven Spielberg, Anjelica Huston, David Geffen ja Jerry Bruckheimer.