Rihannan jättihitti menetti ykköstilansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman arvostetuimman singlelistan ykkösenä peräti seitsemän viikkoa yhteen menoon komeillut Rihannan Umbrella -hitti on saanut antaa tilaa seuraavalle listaykköselle.

Yhdysvaltojen listamenestyksen myötä Rihannan jättihitistä on tulossa yksi vuosituhannen menestyksekkäimmistä singleistä, ja se on edelleen lukuisten muiden maiden listaykkösenä. Yhdysvalloissa Rihannan pudotti ykköspaikalta peräti 16 viikon yrittämisen jälkeen Plain White T kappaleellaan Hey There Delilah. Tosin Umbrellalla on silläkin takanaan jo 14 listaviikkoa.

Billboardin singlelistan kolmosena on viime viikkoiseen tapaan tuoreessa Planet Terror -elokuvassakin sivuroolissa nähtävä Fergie kappaleellaan Big Girls Don’t Cry. Kymmenen kärjessä ei ole tapahtunut suuria muutoksia.